Een gepersonaliseerd boekje voor vaderdag

In Antwerpen wordt vaderdag al gevierd op 19 maart. Daarom begon ik de voorbije dagen toch eens na te denken over wat ik dit jaar wilde voorzien voor de papa’s. Er passeerden heel wat ideeën de revue maar ik koos uiteindelijk voor een gepersonaliseerd invulboekje.

Het lijkt mij als mama of papa heel boeiend om eens te zien hoe jouw zoon of dochter over je denkt. Ik bedacht daarom een aantal vragen die de kinderen moeten beantwoorden over hun papa en waarbij ze ook tekeningen kunnen maken. Mijn beste ontwerpskills werden boven gehaald en ik maakte er een boekje van.

Het bestand dat ik deel is in A4 maar ik druk de blaadjes af in A5. Dit formaat is zeker groot genoeg en levert een mooi resultaat op. Als alle blaadjes ingevuld zijn, maken we er een boekje van met een fleurig lintje.

Lijkt het jou wel wat om ook met dit boekje voor vaderdag aan de slag te gaan? Klik dan op de afbeelding en je komt vanzelf bij het bestand terecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.