Spelfiches voor de maaltafelspelletjes

Intussen deelde ik hier al 12 maaltafelspelletjes in allerlei vormen en maten. Zowel de bekendere varianten als de minder bekende passeerden de revue en werden in een maaltafeljasje gezet. Om het overzicht te bewaren voor zowel mezelf als voor de kinderen maakte ik spelfiches waarop per spel een overzicht te vinden is.

Met een hele verzameling aan tafelspelletjes was het niet altijd meer zo duidelijk wat nu weer de spelregels waren van spel 1 en welk materiaal nodig was voor spel 2. Ik besloot om per spel een spelfiche te maken zodat alles duidelijk werd én dat ook zou blijven.

Elke spelfiche is opgedeeld in 5 delen: de titel, het aantal personen, het materiaal, de voorbereiding en het spelverloop. Zo kan iedereen snel zien wat nodig is om het spel te spelen en hoe het in zijn werk gaat.

Als je de fiches wil downloaden, klik dan op de volgende afbeelding.

Spelfiches tafelspelletjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.