Leuke links: Tafels oefenen

In het derde leerjaar is het ontzettend belangrijk dat de maaltafels goed geautomatiseerd worden. Het is dan ook noodzakelijk om er op regelmatige basis met de leerlingen op te oefenen. Soms is het goed om dit heel sec te drillen maar af en toe een spelletje er tussen zwieren maakt het eens zo leuk. Ik zocht en vond een goede site om te oefenen.

Op de website van Online Klas vond ik een pagina om zowel de maal- als de deeltafels in te oefenen. Door de eenvoud is de site heel gebruiksvriendelijk, je vindt direct alles terug wat je nodig hebt. Ook de spelletjes zijn eenvoudig waardoor de kinderen snel door hebben wat de bedoeling is. Er zijn 4 verschillende spelletjes die zowel kunnen dienen als individuele inoefening voor de kinderen als voor klassikale momenten aan het digibord.

Leuke links - maaltafels

Een gedachte over “Leuke links: Tafels oefenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.