Sintweek: spelletjesbundel/contractwerk

SintweekEven tussendoor, als aanvulling op het contractwerk, voor na een toets…een bundeltje met spelletjes en oefeningen voor de kinderen kan je als leerkracht altijd wel gebruiken. Ik maakte een bundel met spelletjes die te maken hebben met Sinterklaas en Zwarte Piet voor het derde leerjaar maar ik ben er van overtuigd dat ook kinderen van het tweede en het vierde leerjaar deze bundel zullen weten te appreciëren. En misschien voelen zelfs de kinderen van de derde graag zich hier niet groot voor.

De bundel bestaat uit een combinatie van spelletjes en oefeningen voor taal en wiskunde. Ik zal deze bundel in de klas inzetten als Tijd over-bundel maar zal ook regelmatig alle leerlingen even de tijd geven om er in bezig te zijn.

Meer valt er eigenlijk niet over te vertellen. Benieuwd naar de bundel? Download hem dan door op de afbeelding te klikken.

Bundel Sint

Een gedachte over “Sintweek: spelletjesbundel/contractwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.